Kamppanjat

tiistai 13. elokuuta 2013

Kadonnut ydinase-ekspertti

Palattuaan tehtävältä ryhmä käyttää aikaa mm. juomalla, hankkimalla selkäkipuja, keskustelemassa ufojen olemassaolosta (ainakin yksi jäsenistä on vakuuttunut että ufot kaappasivat Himburgin) ja huoltamalla varusteitaan. Erityisesti lentämään jäi lause "Kukko, älä ime tikkaria", joka viittasi ryhmäläisten koodinimiin "Peacock" ja "Lollipop".

-Onnittelut hyvästä tehtävästä. Valitettavasti vaikuttaa siltä että kaappaus ja lunnasvaatimukset olivat ainakin osittain hämäystä - kaapparit olivat vieneet yhden matkustajan pois välittömästi laskeutumisen jälkeen. Tarkistattaessa matkustajaluetteloita paljastui, että kyseessä on tohtori Himburg, IAEA:n ydinase-ekspertti. Hänen kaappaamisensa tarkoittaa ydinterrorismin uhkaa - hänen löytämisensä on tärkein tavoitteemme.
"Eihän asia voisi olla näin helppoa, vai mitä?", ajatteli ryhmä Sekon kertoessa tilanteesta.

Ryhmä päätti tilata mainoksessa näkyvän asukokonaisuuden
-Onneksi herra Thompsonilla on ratkaisu ongelmaamme.
-Kiitos. Kuten tiedätte, Haidar Safi on erittäin hankalasti jäljitettävä. Muuta vuorokausi sitten meillä kävi tuuri - Haidar Safi, tunnettu liikkeen jäsen, jäi valvontakameran kuvaan Pariisissa. Te menette siinne ja kaappaatte hänet kuulusteluja varten. Kysyttävää?

Ryhmä kehittelee luovan suunnitelman: he pukeutuvat polttariporukaksi, murtautuvat Haidarin hotellihuoneeseen, kolkkaavat tämän ja vievät hänet sulhaseksi naamioituna pois kaupungista. Polttareissa sidotut ihmiset eivät aiheuta ihmetystä! Siispä ryhmän naiset, yhtä tanssijaksi pukeutunutta lukuunottamatta, piiloutuivat kun miehet väijyivät viereisessa huoneessa, odottaen Haidarin paluuta.

Haidar palasi huoneeseensa aamuyöllä, mutta juuri kun ryhmä oli tiirikoinut itsensä sisään, Haidar sai puhelinsoiton ja pakeni ikkunan kautta. Ryhmä lähti perään, ja naiset juoksivat kuvalle rakennuksen taakse estääkseen paon. Haidar ampui kohti, ja tulitaistelussa hän haavoittui kuolettavasti. Lopulta hänen kohtalokseen kuitenkin aiheutui morfiinin yliannostus lääkintämiehen epäonnistuttua annostelussa. Ryhmälle jää käteen vain Haidarin älypuhelin.

Ennen kuin he ehtivät poistua, poliisit tulevat paikalle selvittämään tulitaistelua. Ryhmä kuitenkin saa puhuttua itsensä pois pulasta - narujen veteleminen aseistautuneen ryhmän vapauttamiseksi ei ole turhan helppoa. Niin he palaavat tukialukselle toivoen puhelimen sisältävän heidän tarvitsmansa tiedot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti