Kamppanjat

tiistai 13. elokuuta 2013

Isku Jordaniaan

Pelaajat ovat Special Response Team 4, 7-henkinen erikoisjoukko-osasto, sijoitettuna UNISOGin vedenalaiselle tukialukselle "Greyhound".

-30 sekunttia kohteeseen, kuuluu kontrollerin ääni radiosta.
Yksi kerrallaan jokainen kuittaa valmiutensa radiolla. Ryhmä on M-6-kävelijöissään, ja menossa on lentohyökkäys Jordanialaiseen lentotukikohtaan. Jokainen jäsen tekee viimeiset tarkistukset ennen kuin taistelu alkaa.
-10 sekunttia kohteeseen. Valmiina irrotukseen!
Laitteet näyttävät vastassa olevan taistelu- ja rynnäkköpanssareita kaapatun lentokoneen ympärillä. Rynnäkköpanssarit ovat melko vaarattomia - niiden konetykki ei ole kovin läpäisevä - mutta taistelupanssarivaunut olivat todella vaarallisia kävelijöille. Ne täytyisi tuhota ennen kuin ne ehtivät ampua.
-5, 4, 3, 2, 1, irroitus!
Räjähtävät pultit irrottavat kävelijät lennokeistaan, ja erikoisjoukko putoaa taivaalta keskelle panssariosastoa vihamielisellä alueella. Nyt oli sekuntteja aikaa tuhota vaunut ennen kuin ne ehtivät avaamaan tulen.
-Peacock, Echo 1 - Olemme matkalla, ETA 2 minuuttia. Varmistakaa että alue on turvallinen ennen saapumistamme!

5 tuntia aiemmin.
Komentaja Seko kutsuu ryhmän käskynjakoon. Sukellusveneen moottoreiden hurina tuo taustaääniä hiljaiseen huoneeseen, jossa on ryhmän lisäksi komentaja Seko sekä mustapukuinen mies, jota ryhmä ei tunne.
-Pacific Airlinesin lento 117 Washingtonista Pariisiin on kaapattu ja pakotettu laskeutumaan Jordanialaiselle kentälle. Kaapparit ovat ilmoittaneet olevansa Seyf Alesman jäseniä, ja vaativat yhdysvalloilta jäseniensä vapauttamista vankilasta. On suuri riski, että vaatimuksiin suostutaan - kyydissä on useita yhdysvaltain senaattoreita. Suurvallat eivät voi tehdä sotilaallista interventiota, sillä Arabiliitto voisi pitää sitä sotatoimena - siispä pelastusoperaatio jää meidän tehtäväksemme.

Olen valinnut teidän ryhmänne tehtävään. Tehtävä on erittäin haastava - kohde on keskellä sotilastukikohtaa. Aikaa ei ole paljon.

Jordania, nykyhetki
Ryhmä avaa tulen kohti yllättyneitä vaunuja - kaksi panssarivaunua ja yksi rynnäkköpanssari tuhoutuvat suoraan, kaksi lisää vahingoittuu ja ohjukset kiitävät kohti kolmatta taistelupanssarivaunua. Peacock käytti taisteluveistään - jätti aseensa telineeseen selässään, juoksi kohti rynnäkköpanssaria, hyppäsi sen päälle ja löi taisteluveitsensä sen katosta ja moottorilohkosta läpi. Vibroveitsi sytytti polttoaineen tuleen ja rynnäkköpanssari oli tuhottu.

5 Tuntia aikaisemmin.
Nyt Seko esitteli mustiin pukeutuneen miehen uudeksi tiedustelu-upseeriksi, herra Thompsoniksi. Thompson astuu pultetin taakse ja kertoo oman osuutensa.
-Odotettavissa on sekä B-97-taistelupanssareita 125mm-aseella ja B-70 rynnäkköpanssareita 30mm-aseella. Rynnäkköpanssarit eivät ole valtavan suuri uhka kävelijöillenne, mutta taistelupanssareiden aseistus on aivan liian vahvaa teille - teidän on tuhottava ne ensi tilassa.
Seko kertoo loput tehtävästä:
-Teillä on kaksi minuuttia aikaa puhdistaa alue vihollisista niin, että kuljetuskone pystyy laskeutumaan. Samaan aikaan saapuvat teidän kuljetuskopterinne ja ilmatueksi Apache V2-taisteluhelikoptereita. Teidän on puolustettava kuljetuskonetta 5 minuuttia vihollisen reservejä vastaan. Jos menetätte kävelijänne, koptereilla on käsky ampua hylky - niiden teknologian ei voi antaa jäädä Arabiliiton käsiin.

Lentokannella, ennen kuin lähtölaskenta alkaa, radiossa heidän kontrollerikseen ilmoittautuu Heidi, ryhmän vakiokontrolleri (ja jolla oli romanttinen suhde erääseen ryhmäläiseen). Lähtölaskennan loppuessa sähkömagneettinen katapultti laukaisee ryhmän kohti Jordaniaa.

Jordania, nykyhetki
Ryhmä tuhosi loputkin panssarit ilman suurempia ongelmia, ja asettui puolustusasemiin kun ilmatuki saapui ja evakuointi alkoi. He olivat tehneet romuista suojia ja ansoittaneet kiitoradan sadevesikaivot räjähteillä, odottaen panssarivaunujen tulevan. Sen sijaan he kuulivat helikoptereiden säkästystä, ja radiossa kontrolleri varoittaa heitä taisteluhelikoptereiden lähestymisestä. Ryhmä odotti helikoptereiden saapumista piilossa, ja avasi tulen yhtä aikaa. Kahdeksasta helikopterista 5 tuhottiin asein ja ohjuksin ennen kuin ne ehtivät ampua, ja lopuista vain yksi osui - mutta onneksi tuhoamatta yhtään kävelijää.

Kaikki joukot poistuivat tehtäväalueelta seitsemän ja puoli minuuttia tehtävän alun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti