Kamppanjat

maanantai 19. elokuuta 2013

Dubai kutsuu

Matkapuhelimen salauksen murruttua saatiin selville eräs Seyf Alesman johtajista - dubaissa asuva sheikki Zaman. Singaalitiedustelun ja lahjonnan perusteella on saatu selville, että hän säilyttää operatiivisia tietojaan kartanonsa kellarissa olevalla serverillä, jota käytetään etänä hänen huoneessaan olevalta tietokoneelta. Ongelma on se, että sheikillä on mukanaan serverin kovalevyt tuhoavien räjähdyspanosten kaukolaukaisin, ja että kone ei ole kytketty verkkoon. Tiedot oli siis haettava paikan päältä.

Pitkällisen suunnittelun tuloksena ryhmä päätyi seuraavanlaiseen suunnitelmaan: ensiksi kartanon katolla olevat vartijat ammuttaisiin tarkkuuskiväärillä, jonka jälkeen tarkka-ampuja siirtyy limusiinikuskiksi. Muut hankkiutuvat kartanoon sisälle näyttelemällä tarjoilijoita - ja tarjoiluliikkeen auto oli lastattu taisteluvarusteilla siltä varalta, että kaikki menisi pieleen.

Kun vartijat oli ammuttu, ryhmän räjähde-ekspertti ja ELSO-upseeri hyppäsivät HALO-hypyn kartanon nyt tyhjentyneelle katolle, ja tarjoilijoiksi tekeytyneet agentit huumasivat sekä sheikin että vartiohuoneen henkilökunnan, ja sammuttivat hälytyslaitteet. Seuraavaksi kaikki odottivat ilotulituksen alkamista.

Kun vieraat olivat jättäneet "juopuneen" sheikin lepäämään ja siirtyneet ihailemaan ilotulitusta, katolla olevat agentit laskeutuivat köysillä tietokonehuoneen ikkunan eteen ja räjäyttivät tiensä sisään R-tulilangalla. Sisällä he asensivat satelliittilinki koneeseen lataamaan sheikin operatiivisia tietoja talteen ja valmistautuivat poistumaan rakennukesta. Poistuminen kuitenkin aiheutti ongelmia.

Kun agentit valmistautuivat poistumaan vartiohuoneesta, sisään käveli kaksi vartijaa. Agenttimme asettuivat väijyksiin ja ampuivat heidät taidokakasti, ilman että he pystyivät päästämään ääntäkään. Sama tilanne oli ikkunasta laskeutuvilla agenteilla - nurkan takaa käveli vartiopari. Heidät pelasti vain nopea toiminta pistoolin kanssa ja napakka kierreporku ohimoon.

Kaikesta huolimatta ryhmä pääsi poistumaan rakennuksesta ilman suurempia ongelmia, ja suuri määrä dataa saatiin ladattua ennen kuin murto huomattiin. Yksi asia joka datasta saatiin selville oli erityisen hälyttävä: Seyf Alesma oli saanut tohtori Himbergiltä selville Iranilta takavarikoidun ydinasekelpoisen uraanin säilytyspaikan pohjois-ranskassa, ja aikoi tehdä siitä taktisia, tykkiperiaatteella toimiva ydinaseita. Se täytyi estää!

Ryhmämme lähti mekanisoiduissa haarniskoissa järjestämään väijytystä varikolle, kun Ranskan viranomaiset siirsivät uraania turvallisempaan paikkaan. Mutta myyrä paljasti korttinsa - tiedustelu-upseeri Thompson oli varoittanut terroristeja, ja rekka, joka näytti olevan tulossa hakemaan uraania, olikin lastattu räjähteillä, mutta ryhmän pelasti heidän paksut haarniskansa. Samaan aikaan uraanikuljetus kaapattiin ja vietiin tunneliin.

Reservissä oleva kävelijä laukaistiin tunnelin toiselle suulle, kun taas loppuryhmä kuljetettiin helikopterilla tunnelin toiselle suulle. Terroristit eivät kuitenkaan tulleet ulos tunnelista - sen sijaan he räjäyttivät reiän vieressä kulkevaan tunneliin, jossa kulki hylä
tty kaivosjunarata satamaan. Ryhmämme juoksi ja pääsi junan kyytiin ennen sen vauhdin kiihtymistä, ja tunnelin päätytty huomasi että kyydissä oli terroristien kävelijöitä ja varastettu uraani.

Taistelu ei voisi päästä satamaan asti vaarantamaan siviilejä - niinpä ryhmä käski tukihelikoptereiden ampua raiteet rikki. Juna suistui raiteilta, ja kaikki jotka eivät olleet kävelijöiden tai mekanisoitujen haarniskojen suojaamia kuolivat tai haavoittuivat syöksyssä. Ryhmä ampui jäljelle jääneet kävelijät nopeasti singoillaan, ja uraani oli turvassa.


Kiitos kaikille pelaajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti